The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

onsdag 18 februari 2015

Lite nytt och lite gammalt

Livet rullar på som det ska. Jobbar, sliter och njuter just nu av lugnet som befinner sig hemma när Cornelia är i Småland.

Helgen som var, blev över förväntan. På lördagen kom mamma med sambo på besök. De åkte på Mila mässan tillsammans med Cornelia, medan jag och Niclas fixade hemma. Vi har ju inte träffat mamma sen November, så vi firade alla ♡ dag, jul a'la 2014 och Cornelias 9 års dag. Alltihopa på samma gång. Multitasking?  Oh yes.

Fick en massa fantastiska klappar av mamma och hennes sambo. 2 nya bakformar, bokstavstansar till fondant och marsipan, verktyg till modellering, en ny bok med fantastiska recept och ett urläckert tårtfat. Det känns som att jag är redo inför baksäsongen 2015.

Cornelia blev överlycklig över sina födelsedagspresenter från oss. 4 lådor Lego Friends, pyjamas och 3 YooHoo mjukisar. Allt hon älskar!

Nu ska det strax bli giffel-promenad och sen mot jobbet. Dagens outfit består av MJUKIS, det är legitimt när man har kontorstid hela dagen.

Fick hem nya glasögon igår. Jag är toknöjd!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar