The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

lördag 2 april 2011

I feel like candy

Asså.. Mitt liv känns väldigt o-spännande just nu.. Jag har liksom inget att berätta direkt. Alla dagar ser så gott som likadana ut.. Nu har det ju dessutom blivit väldigt mycket dreads gjorda ett tag. Så miniatyrer, scrapbooking och annat har liksom hamnat lite i skymundan.. Tråkigt men sant. Men det ska bli ändring på det.

Igår gjorde jag 16 dreads till mig själv. Det tog sin lilla tid, då jag gjorde dem i fulllängd, men jag är så galet nöjd!

Så är kommer en liten ego-boost!


Dagens make btw ^^
Det bruna setet är samma som jag har haft ett tag nu. Men man måste ju ändra sig lite ibland. Så jag gjorde vit/röda dreads. Några som är hel vita, några vridna och några röda med en vit topp. Så jag ser ut som en polkagris i huvudet ^^ Hur gött som helst!

Näe, nu ska jag gå och göra lite nytta.. Är sugen på att scrapa, och även på att sy lite kanske.. Huumm.. Får se hur detta slutar :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar