The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

onsdag 24 oktober 2012

Med lite tur..


Under morgonkaffet hörde jag hur fastighetsskötarna började diskutera hur överjävlig murgrönan hade blivit och att det måste avverkas... Sen hörde jag hur häcksaxar sattes igång och det blev ett litet sting i mitt hjärta. Murgröna som är så rackens fint!

Efter en stund slutade de att kapa och då tog jag mod till mig att gå ut och fråga dem om det vore okej att jag tog en ranka eller två. Och till min stora förvåning slängdes jag till en säck, modell större, och lovorden att ta allt om du vill!

Så en liten stund senare och en säck murgröna rikare började jag fundera på vad man skulle kunna tänkas göra med den.. Tja, en krans med ljusslinga nu på hösten kan ju inte vara allt för krångligt. Och... näe.. Det var det verkligen inte Och nöjd som bara den blev jag också!!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar