The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

söndag 3 februari 2013

Härlig dag med älskade vänner

Till min stora lycka, så kom min gamla klasskompis från högstadiet till oss idag!
Hennes sambo Jim är från början från Skåneland, så när de är och hälsar på hans släktingar, brukar de passa på att hälsa på oss också. <3 p="">

Så dagen började med att ta en tur på stan och ner till Slottsparken för att mata fåglarna. 


Det är så härligt att se Cornelia med de som är yngre. Hon är så försiktig, snäll och omtänksam. Så lilla Maija blev väl omhändertagen av oss hela högen.

Efter ett gäng timmar ute i kylan är det skönt att kunna sätta sig och njuta av kaffe i värmen. Så det fick bli en fika på Espressohouse innan vännerna skulle åka vidare.

Det är så härligt att ha så bra kontakt med gamla vänner. Jag och Caoo var VÄLDIGT nära varandra i många år. Så att kunna umgås långt efter att skolan slutat, är super härligt. Att tillsammans diskutera alla galna minnen man har tillsammans och samtidigt titta på våra barn, det är underbart!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar