The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

lördag 16 februari 2013

Vad tiden går...

Det känns ju helt galet att min lilla skatt fyller 7 år om 4 dagar.. Vart har de 7 åren tagit vägen?! Jag minns ju fortfarande när hon var en liten skrutt och varken kunde gå, prata, cykla.... Ja. Jag minns det som att det var igår!

Eftersom att höstlovet är i antågande så passade mamma och Sven på att komma till oss och fika, innan de tar med sig min lilla hjärta upp till Småland. Hon kommer alltså vara i Småland på sin 7-års dag... Men jag vet att hon kommer ha det fantastiskt där!
På så sätt fick vi ta ett födelsedagsfirande innan hon fyller år. Men det gjorde inte henne någonting. Paket är ju alltid paket. Men mitt lilla hjärta vet att jag älskar henne mer än livet!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar