The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

söndag 11 mars 2012

Thåström spelning @Work


 En utav mina första CD-skivor var faktiskt en Ebba Grön skiva. Så jag är ju faktiskt uppvuxen med Thåström. Och när jag och Carro började umgås i 7:an, så lyssnade hennes pappa massor på Imperiet. Så när jag fick reda på att det skulle vara en Thåström-special på Deep den kvällen jag jobbade, blev jag hur lycklig som helst! Men.... Ingen hade informerat mig om att det var en LIVE-SPELNING! Så när jag gick runt och väntade på att tiden skulle gå, och på min kollega som hade karaoke-datorn, så gick jag ut för att ta ett bloss i "miljörummet". Och det stora dansgolvet är stängt för alla utom personalen fram till halv 1-1 ungefär. Och när jag gick igenom där så såg jag en massa gitarrer och trumsett och grejer. Och så slog det mig att de fan skulle vara DÄR! Så jag var i lätt extas redan då.

När sen min uppdragsgivare Steve säger att jag inte skulle öppna karaoken förrän halv 2, blev jag ännu lyckligare! För då innebar det att jag kunde stå uppe hos Jarek i DJ-båset och se hela spelningen för att sedan gå upp och köra igång. AWESOME!!0 kommentarer:

Skicka en kommentar