The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

tisdag 15 maj 2012

Bara det roligaste kvar!!

Ja, i stort sett allt "grov jobb" är nu avklarat. Alla golven är lagda, tapeter uppsatta, fönsterkarmar och fönsterbrädor satta på plats och målade. Så det som återstår är fönsterfoder på utsidan, skorstenen, dörrar och lister. Men det roligaste har ju börjat nu!!

Lilla sovrummet

Vardagsrummet

Hallen

Badrummet

Köket

Stora sovrummet

Som ni ser har det hänt mycket!! Dessutom har jag dragit en gnutta el som ska vara i huset, allt som allt är det just nu en taklampa i köket och "eld" i öppna spisen. Idag håller jag även på med diskbänken till köket. Efter många om och men så har jag nog lyckats få luckorna på plats.
Och medan limmet torkar håller jag även på med att sy lakan, täcken och kuddar till sängarna. Och innan veckan är slut, så jag även ha fixat gardiner och en del möbler. Som vardagsrums möblemang, möbler till hallen och liter annat smått och gott. :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar