The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

söndag 3 mars 2013

KattKalas!!

Oj oj oj... Helt slut är vi hela familjen... Dagen har varit fylld med fiskskåldamm, skattjakt, tårta, mini-pizzor och en massa sockerkickade barn! Helt underbart!

Cornelia bjöd in tjejerna i klassen på födelsedagskalas för att fira 7-års dagen. När jag frågade henne hur hon ville ha det, svarade hon KATT-Kalas! Och så klart att manna jobbar stenhårt för att få gullungens önskan uppfylld!

Så  flera veckor har jag virkat kattöron-diadem, sytt fiskskål-damm-skynke och planerat tårta. Så menyn bestod av grönsaksstavar, mini-pizzor och massa snask som maken fixade. Jag har då aldrig varit på något barnkalas där det är en KOCK som lagar maten a'la minut. 

Fikat blev tårta, cake-pops i form av katter mm. Jag är VÄLDIGT glad över att jag hade Mumma och Ina till hjälp med allting!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar