The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

lördag 27 april 2013

Mys dag i Köpenhamn

Köpenhamn är utan tvekan en utav mina favorit städer. Det är ganska galet att det bara tar 40 minuter med tåget som går precis bakom huset vi bor i, till att komma till en plats med fantastiska människor, underbar arkitektur och en extremt spännande historia.
Man märker så snabbt att folks attityd och sätt att bete sig, klä sig och respektera varandra, är helt annorlunda mot Malmö. 
Denna helgen hade vi dessutom myspys besök av min älskade pappa. Så vi passade på att visa honom att platser som vi själva älskar, inne i Köpenhamn. Efter ett gäng timmar spatserande inne i Köpenhamn, fick det bli en matpaus i Nyhamn. Det är helt klart ett utav guldkornen jag känner till i Köpenhamn. Byggnaderna är fantastiska, och alla är så avslappnade.
Hemma i Sverige hade man fått blickar och sura miner, om man gick med en take-away öl i näven (det är dessutom inte ens lagligt här hemma...). men runt om i hela Köpenhamn och framför allt i Nyhamn, gör alla det. 


På Ströget ligger det en fantastisk godisbutik. Jag som har en förkärlek till Jelly Belly- Jellybeans, är i himmelriket när jag ser en syn som denna. Visst att man kan få tag på det hemma i Malmö också, men inte alla dessa smakerna. Nom nom nom...!!


Lego är ett utav världens mest kända företag vad det gäller leksaker. Både till vuxna och barn... ;) När jag växte upp, hade vi hur mycket Lego som helst. Och Lego är ju dessutom Danskt, så det hade varit konstigt om det inte fanns butiker med det i Köpenhamn.
Denna butiken är gigantisk, och till min stoooora glädje, kan man köpa Legobitar i lösvikt. Det är ju awesome!! Hur många Legobitar sväljs inte av dammsugaren varje år?!


Efter en maaaaassa god mat, shopping, öl och underbart sällskap, blev det dags att bege sig hemåt. VI var lika möra hela högen efter allt promenerande, men det är så värt det! Köpenhamn går inte att jämföra med någon annan stad i världen!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar