The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

onsdag 12 juni 2013

Sommarlov!

Nu har sommaren uppenbarligen börjat!! Solen skiner, alla barn är lyckliga och det är varmt! Detta kommer vara Cornelias första sommarlov, så det känns extra speciellt. Förmiddagen började med att lämna dottern i skolan och springa iväg och köpa en snabb latte för att sedan gå tillbaka till skolan och delta i festligheterna. Tankarna sprang snabbt tillbaka till sina egna skolavslutningar och det kommande sommarlovet. Hur lycklig var man inte då?! Cornelia njöt för fullt medan jag och en annan förälder till en av hennes klasskamrater stod och lyssnade på när klasserna sjöng. Härliga härliga sommarlov!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar