The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

söndag 24 juli 2011

Virkning och lång-promenix

Jag har kommit in i en virk-period igen.. Och eftersom att jag köpte nya gulliga garner för ett tag sen, så känns det helt underbart! Jag har kommit in i en baknings-period igen också.. Så kollar en massa tips på youtube, recept och annat skojigt! Dessutom tipsade mannen min om "Ultimate Cake" här i Malmö. Så hela familjen Linde/Forsman tog en lång-promenix i regnet in till centrum idag. Niclas visade vart deras butik med baknings verktyg och annat låg och även vart själva bageriet fanns. Dessutom har han fixat hem alla säsonger av CakeBoss och nu även UltimateCakeOff, så här ska det fås inspiration! Jag ska göra egen sugar-paste i morgon, och eventuellt flower-paste. Det beror på om jag får tag på det, annars får jag köpa färdig på tisdag. Sen ska här baaakaaaas!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar