The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

onsdag 21 januari 2015

New hair!!

Oh yes! Det är på plats! Känns helt underbart. Jag minns knappt när jag hade långt hår senast, så det är härligt att kunna känna sig extra kvinnlig.

Dagen idag har varit smått hektisk.. Började med att lämna Cornelia i skolan, för att sen få ett efterlängtat telefonsamtal. Jag var på konsultation i juni förra året för att göra en sterilisering. Allt krångel mina äggledare har ställt till med bara de senaste åren, har gjort mig väldigt beslutsam. 2 missfall trots p-stav, ett fruktansvärt humör i perioder och konstanta blödningar har gjort att jag tagit beslutet att det bara blir en avkomma från mig. Och det räcker!
Jag och Niclas är otroligt lyckliga, och beslutsamma över att vi inte vill ha gemensamma barn. 
Nu har jag iaf jobbat klart för dagen och i morgon blir det ett pass på http:// lekosmek.se
Det ska bli spännande att se vad morgondagen har att erbjuda. I morgon kväll blir det Descutan dusch, och fredag morgon kommer bli spännande... Inget mjölk i kaffet...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar