The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

måndag 3 december 2012

Bröllpsresan, Dag 10, Bröllopsdag

Vart tar tiden vägen.. Idag har vi varit herr och fru Forsman i ett helt år. Det känns helt obegripligt!!
Att vakna i morse och se utsikten från balkongen, och ha den mannen i världen som man älskar mest, är helt fantastisk! Tänk om att fick vara lika lycklig som jag!


Som vanligt, har vi legat och stekt oss i solen idag. Denna underbara värme och miljö är som balsam för själen! Man kan inte låta bli att känna lite ångest över att det INTE är långt kvar till man befinner sig i kylan igen.. Det är för jävligt...

För att fira vår bröllopsdag, så åt vi på den italienska restaurangen ikväll. En massa gott vin, 4 underbara rätter och en massa kärlek som tindrar mellan oss.. Livet är fantastiskt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar