The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

onsdag 26 december 2012

Pelle Svanslös
Dottern fick en KANON julklapp utav Ina och Marcus. Ina hade fixat biljetter till Pelle Svanslös teatern så vi kunde gå 4 stycken. Pappa som fortfarande är kvar, fick såklart följa med! Så i samlad trupp begav vi oss mot nöjesteatern och en föreställning utöver det vanliga!

Föreställningen var helt fantastisk! Cornelia var super nöjd! Och morfar köpte skivan med alla sångerna som var med. Och eftersom att Ina har varit med och sytt alla kläderna till föreställningen så fick Cornelia såklart hälsa på kissemissarna efteråt.

Cornelia, elake Måns och Ina

Pelle Svanslös och Cornelia

Ina, Cornelia och Bull
 Några utav skådespelarna var extremt förkylda, så de ville inte smitta ner barnen med att gå ut och umgås med publiken efteråt. Men världens finaste Ina fixade så att Cornelia fick de återstående autograferna från de andra skådespelarna i efterhand. 
Efter föreställningen gick vi och mötte upp Niclas för att äta grekisk mat.
0 kommentarer:

Skicka en kommentar