The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

tisdag 31 augusti 2010

Fågelmatning och fika på stan

Förra veckan så var jag, Cornelia, Frida och Elin ute och matade änder. Cornelia och Elin har en viss förkärlek till det. Vi hade verkligen jätte mysigt! Vi gick först till Coop och Elin och Cornelia köpte frallor. Sen bar det av mot Svartgöl för att göda upp fågel-djuren inför vintern. :) Det känns som att det inte är så långt kvar till den kommer nu.

Cornelia blev jagad av ett stort gäng med fåglar. Både jag, Elin och Cornelia tyckte att det var lite små läskigt... Jag har aldrig riktigt tyckt om fågel djur efter incident när jag var liten och blev biten av nått stort fjäderfä när vi var i Kalmar. Men Frida gick bara rätt in i hela flocken!
Så ank-mammans mod smittade av sig riktigt ordentligt!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar