The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

måndag 16 augusti 2010

Lågan?

Ja, det kanske jag skulle börja kalla mig själv. Jag trivs något gudomligt i min nya frisyr. Men jag sitter samtidigt och planerar vad nästa ska bli.
Jag och Frida tog en paus i "miniatyrandet" för att ge mig en ny look med hjälp utav Jenny. Jenny och Frida... Vad skulle jag göra utan er?

Den nya UNDERBARA frillan :D
Under tiden
Frida och Jag
Frida körde en make-over genom att ta bort oönskad hårväxt från sina ben ;)
Underbara Jenny!! Jag vet att dina tvillingar som ligger och jäser i din mage kommer bli PRECIS lika underbara som du och Denny!!

Miniatyr lågan brinner fortfarande. Och som du kanske kan se, så har även länk listan under miniatyrer växt ganska mycket. Det är det jag gör nu under sjukskrivningen. Surfar efter inspiration, gör miniatyr grejer och umgås med mina vänner. De får mig verkligen att leva!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar