The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

måndag 23 augusti 2010

Huuummm...

Vad köper man till någon som har ALLT?! Ja, det frågade jag mig själv förrförra vecka då pappa fyllde år.. Men jag kom på idéen att göra ett lusthus! För det har han inget. :)

Så först tog jag ut rutorna och rengjorde dem. Sen la jag ett lager med gips i botten på lycktan, där jag sedan hällde sjösten, för att få som en stenlagd botten.
Sen gjorde jag ett träd utav ståltråd och gips som sedan målades brunt. Bladen satte jag dit på grönt brodyrgarn och hände dem sedan på grenarna. Jag limmade även fast en del blad direkt på trädet.

Sen gjorde jag en soffa av grovt ljusbrunt garn och naj-tråd som skulle se ut som en flätad soffa av pil. Jag lyckades faktiskt riktigt bra för att vara första gången jag gjorde det. Sen sydde jag en dyna och en kudde i likadant tyg. Sen la jag en liten tidning på armstödet för att få till den avkopplade och softa känslan.

Uppenbarligen lyckades jag riktigt bra, för pappa blev riktigt glad över presenten. :)


0 kommentarer:

Skicka en kommentar