The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

söndag 22 januari 2012

Mitt andra grymma jobb!!


HA!! Efter nyårsafton, då jag fick flyga in och hjälpa till på en utav Malmös största klubbar, så var de så nöjda med mitt arbete att de vill ha mig mer! Så jävla roligt!! Så jag och denna fantastiska kvinna vid namn Maria, kommer att hålla i kakaoken på Distorsion, och Steve var imponerad, så jag kommer nog bli in-ringd vissa kvällar till Trancemission också!

Så igår var det möte på Deep med Steve, mig, Örjan och Maria. Vi skulle gå igenom den nya tekniken och nya programmet till karaoken, så jag och Maria trillade in på Deep vid halv 11 tiden på kvällen. jag vet att jag ska jobba den 4 februari nästa gång, då Distorsion har 3 års jubileum, men fram till dess ska jag nog bara njuta av livet och se framåt.

Jag älskar verkligen hur mitt liv ser ut just nu!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar