The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

tisdag 24 januari 2012

Västra Hamnen


Vem blir inte avundsjuk av att se denna vackra byggnad under stor del av sin arbetstid?! Jag blir nästan lite avis på mig själv. Höhö! Hela västra hamnen är ju trots allt min arbetsplats. Med alla gallerier, butiker, scener och byggnader. Jag lär mig verkligen något nytt varje dag! Och det känns helt magiskt!

Idag skulle jag göra en intervju med en kvinna som heter Christel som jobbar som lärare på Malmö Högskola. Jag ska använda henne som porträtt till västra hamnen blaskan. Hennes livshistoria skulle kunna vara en fiktion!! Hon gick på Interntional school of photography i New York, hon har jobbat på The Rolling Stone Magazine och hon startade en skola i Malmö! Visst att det ligger en sagolik massa arbete bakom för att komma så långt, men jag skulle verkligen vilja ha hennes liv! Om inte annat skulle jag vilja vara hennes elev!!

På vägen till Malmö Högskola, såg jag denna roliga lösningen. Har man inget brunnslock, så skaffar man ett ^^


0 kommentarer:

Skicka en kommentar