The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

fredag 27 april 2012

Paus i huset!


Ja, och inte en liten paus heller!! Neo ska ha kalas i morgon, och hans föräldrar beställde en StarWars tårta av mig för ett tag sedan. Så hela denna dagen har gått åt till att baka, göra sugarpaste x 4 och sen sammanställa.
Dessutom är det hemmagjord Japp-mousse i. Och den blev FARLIG!! Till min älskade makes stora glädje blev det en del över som står i kylen.

Och till råga på allt, så var det ett utav dessa 21 barn som är allergisk mot mjölkprotein. Så fick ställa mig och fixa en liten ensam bakelse till honom. Så den fylldes med oatly's vaniljdessert blandad med konserverade päron. Mixen där blev jäkligt god! Och bottnen är gjord av "kladdkaka" med mjölkfritt margarin. Och den dekorerades såklart i samma stil som den stora tårtan.0 kommentarer:

Skicka en kommentar