The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

lördag 30 juni 2012

Dooh....


Jag har kommit in i en period då jag sover max 3-4 timmar per natt.. Mina sömntabletter hjälper inte så jag känner mig som en zombie hela dagarna.. Och detta påverkar mycket.. Väldigt mycket. Jag har lust till att hålla på med skruttens hus, jag måste plugga och samtidigt ha ork till att jobba. Ja, nu har jag inte jobbat jätte mycket denna månaden, men nästa månad kommer bli.. Ja, vad ska man säga.. Över jävlig? Jag jobbar 6 dagar nästa vecka, plus på Deep lördag natt. Så det kommer bli spännande om min sömn är som den är nu.
Jag har varit vaken sen halv 6.... >_< Och de senaste dagarna har jag varit uppe innan Niclas har gått till jobbet.. Och han går upp vid 04:55.. Lagom förvånad han har blivit varje morgon då jag inte ligger i sängen när han går upp.. Men det är tyvärr inte mycket att göra åt.

Idag ska jag försöka hinna med att göra lite i huset i alla fall, och eventuellt lacka utemöblerna. (spännande..) Så hoppas på att det kommer en uppdatering till innan jag börjar jobba i natt. Hur nu det kommer gå.....0 kommentarer:

Skicka en kommentar