The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

söndag 17 juni 2012

Ystad Djurpark

Ååh, detta var verkligen en super mysig dag! Vi trotsade min trötthet efter en dag med 15 timmars arbetspass (som jag hade igår) och åkte till Ystad Djurpark. Där fanns verkligen alla djur man kan tänka sig, och många av dem fick man klappa och kela med. Så Cornelia var överlycklig!


Det var många djur som hade fått bebisar nyligen till min stora glädje. I mina ögon är alla bebis-djur extra söta. Om man bortser från fågel ungar... Men annars är de extra söta!

I parken finns djur från världens alla hörn. Och inträdet var faktiskt inte speciellt högt heller, så det var värt vartenda öre. Om vi hade vetat att det fanns en stor pool på området hade Cornelia fått ta med sig badkläder, men det får vi ta en annan gång. :)I ett av stallen hade dem en "kläcknings-hörna" där de hade en massa olika ägg under värme lampor, och till min stora glädje hade det nyligen kläckts kycklingar. Små duniga och ulliga kycklingar! Så den går definitivt inte under kategorin "mindre söta djur-bebisar".Denna apan måste ha haft en väldigt dålig dag... Räcka ut tungan till gäster får dem ju inte att komma tillbaka! ;)


 Den som påstår att Skåne är platt har väldigt fel! Det är en massa kullar överallt, och just denna dagen blåse det som aldrig förr.. Eller, det har säkerligen blåst mer än såhär flera gånger, men det hindrade inte oss att sitta på en av kullarna och fika.

I bilen på vägen hem var Cornelia super trött, så hon somnade till ett par minuter. Men det är inte så konstigt i och med hur mycket hon sprang runt och var överlycklig i flera timmar.
Innan vi åkte hem blev det en tur till Ikea för att köpa förvarings-lådor till alla mina miniatyr prylar. Så nu i veckan ska det sorteras och ordnas upp. :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar