The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

fredag 15 juni 2012

Gardiner i alla rum

 Igår var jag extremt kreativ!! Det var länge sedan jag kunde hålla igång så fokuserat utan att få extremt ont och bli tvungen att avbryta.. Men igår var det mycket som stämde på alla sätt, så fick mycket gjort!

Barnrummet och sovrummet har dessutom fått lampor.


Barnrummet


Badrummet (det kommer en knopp till på gardinsången ^^)


Sovrummet har även fått in en säng. Och det tyget jag använde till lakanen är jag förälskad i!
En liten miss blev dock att när jag skulle limma fast lamporna, så rann det ner över hela tapeten.. Och ja, du ser ju resultatet av det.. Så jag måste måla över det på något sätt.. Det får nog bli en list och sen rosa under. Men lamporna är jag stolt över. De är gjorda av en pärla, risgrynslampa och ståltråd. Lampskärmen gjorde jag genom att laminera en bit silkepapper som sen "rullades" till rätt form.


Och det har även här kommit gardiner på plats. Jag är riktgt nöjd med resultatet. Jag har inte gjort några blommor till detta fönstret än, men det ska göras nästa vecka. :)

Jag kommer ha mini-abstinens i dag och i morgon. Ska jobba ett 8 timmars pass idag, och börja vid 12, och i morgon är det ett likadant pass men börjar vid 10. Plus att jag ska jobba på Deep natten till söndag.. Så det kommer inte finnas utrymme till att göra miniatyrer förrän söndag... Om jag orkar det då.. >_<

3 kommentarer:

Drora's minimundo sa...

Lovely curtains! The rooms are very pretty.
Hugs, Drora

Fabiola sa...

Che belle tende!
Ciao Faby

Maria Ireland sa...

Your curtains are beautiful. I love the bed covers. The lamps are wonderful.
Hugs Maria

Skicka en kommentar