The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

tisdag 4 november 2014

Gott om plats. ..

.. är det ont om. Har ju glömt att introducera våra nya fluffiga bebisar! När Cornelia kom tillbaka efter sommarlovet 2013, satt det en liten söt "giffel" med röd rosett och väntade på henne. Yepp, vi har blivit med hund igen.

I december 2013, blev det av en slump en giffel till! Så nu har vi två franska mastiffer, dogue de bordeaux. Helt fantastiska små liv med en stor vilja, och ännu större hjärta!

Just nu är det väldigt tight i sängen. Diva (även kallad MIN hund) tar upp mer än halva av min sida.. Jag har väl ungefär 40cm att ligga på. Och det är dessutom kallt! Diva är som prinsessan på ärten. Ju mjukare det är under, desto bättre. Men jag ska ta upp kampen att få tillbaka mitt täcke nu!!

G'd night ♡

0 kommentarer:

Skicka en kommentar