The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

lördag 24 december 2011

Julafton del.1

Vi började årets julafton med att jag ställde mig och fixade risgrynsgröt, julskinka och köttbullar. Vi bestämde att det skulle bli en lätt jul-lunch hos pappa då han skulle till sin syster och fira jul på eftermiddagen och äta julbord där, och vi skulle ju hem till mamma och käka där. Så istället för att trycka i oss jul-mat i två omgångar beslöt vi att köra på det lätta alternativet istället. 

Syrran kom runt halv 12 och så åt vi. Cornelia var galet otålig med julklapparna! Och kunde inte sitta stilla i två minuter. På morgonen fick hon ett stämpel-paket av mig från advent-kalendern, så hon satt och stämplade för fulla muggar.
Det märktes väldigt tydligt vilka som hade varit snällast i år. ;)

Av pappa fick jag en slant, presentkort på Village, en termo-mugg, två böcker, penslar och annat smått och gott. Och fisen hade köpt godisar till mig när hon och morfar var på Kalmar Länsmuseet, och dem hade lagts i en guldig påse. Vilken lycka! Och hon var så stolt över att ha gett mig en julklapp från bara sig själv! Mammas lilla hjärta! Hon är så galet snäll.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar