The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

lördag 3 december 2011

Fru Forsman

Japp. Här går de förbannat fort i svängarna! Och jag är så sjukt jävla lycklig!! Niclas friade till mig för ett par månader sedan, och nu är vi gifta. Anledningen till att jag inte har yttrat mig om detta tidigare är för att vi inte ville göra en stor grej av det. De enda som var närvarande var mamma, Sven, pappa, syster, Jenny, Bulten och Ivana. Vi ville helt enkelt göra det så o-lyxigt som möjligt. Jag vill inte ha en stor maräng-klänning som sen blir hängande i garderoben, utan bara ha något nytt, som jag sedan kan använda vid senare tillfällen. Och att jag inte ville ha en vit klänning kan man inte bli chockad över. Det är sällan eller aldrig jag har något vitt på mig. Mycket pga att jag tycker att det är opraktiskt och det är mycket enklare att gömma sig i svarta kläder.Tro det eller ej, men båda sa faktiskt ja ^^Allt som allt tog det 4 minuter i Rådhuset. Det är lagom länge tycker jag. Och sen fick vi ställa oss i trappan så att de som ville kunde ta kort.

Efteråt så blev det att åka hem till oss för att dricka lite bubbel och äta tårta. Jag och Jenny hjälptes åt med tårtan redan igår kväll. Sen gick Jenny ut på en spelning på Stairway to heaven här i Malmö, så jag färdig ställde den medan Jenny var ute på vift ^^,Tårtan bestod av vanlig tårtbotten och fylld med dumle-fluff och vitchoklad mousse. Nom nom nom!! Den blev verkligen farligt god!! I tre kvällar har jag suttit och slitigt med att göra rosorna. Dem gjorde jag av rolefondant från Panduro. De röda och svarta hade smak av vanilj och de bruna smak av choklad. Och på samma sätt som klänningen så ville jag inte göra en monster stor grej av det, utan ha det enkelt, gott och samtidigt ganska stilrent. Så istället för att sätta en massa dekorationer på sidorna som många andra gör, så smälte jag choklad i vattenbad och hällde över. Både jag och Niclas är svaga för choklad, så varför ska man då ta något som kanske inte ens blir bra? Så detta var ett bra, gott och säkert kort ^^,
Jag vill tacka alla mina vänner som gratulerade via Facebook och framför allt min underbara familj som accepterat hur snabbt det går i mina och Niclas svängar och för att de är så glada för vår skull! Miljarder tack till er alla!!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till er bägge två!!!! Herregud, det här kallar jag vuxenpoäng! Niclas, tack för att du tar så väl hand om min anna. det va länge sen jag såg henne såhär lycklig!!!
ta hand om er!!

Puss lelle

Skicka en kommentar