The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

söndag 11 december 2011

Vellinge Blomman

På helgerna brukar Bulten vilja ha sällskap när han ska åka och veckohandla. Så denna helgen åkte jag och Cornelia med också. Vi tog oss en liten road-trip och Niclas ville att vi skulle åka ut till Vellinge Blomman. Ja, inte för hans skull, utan för min.

Vellinge Blomman är 5000 kvadrat meter fyllt med både det ena och det andra. Dom blandar upp allting de ha i butiken, efter säsong, med utställningar. Och nu när vi var här, så var det Tomte Land till Cornelias stora lycka. Så vi gick runt denna butik och tittade på tomtar, växter, akvarier och annat.

Trots dessa 5000 kvadrat meter av fina blommor och annat pynt var faktiskt det enda jag handlade två pepparkaks formar och två små luvor till mina favorit bebis-tvillingar Neo & Thilde.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar