The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

söndag 6 februari 2011

På väg...

Nu var man på väg hem från Stockholm efter en underbar helg med goda vänner, karaeoke och en massa skratt. Dessutom är jag en telefon rikare. Min gamla vile tydligen inte vara med längre, så gick in på phonehouse och så fick jag veta att min älskade w995 hade gjort sitt och ville helt enkelt inte vara med längre. Butikschefen kommer jag nog aldrig glömma, vilken hjälte!! Tele2 ville inte vara min kompis, så hon fixade en fuling så att säga, så nu sitter man med en samsung galaxy s och roar sig. De här 6 timmarna kommer gå grymt fort!

Wilma har varit hur duktig som helst, både på bussen och i Stockholm. Jag trodde hon skulle bli lite små stimmig, men det har varit grymt härligt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar