The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

måndag 3 oktober 2011

Dotter Leverans!

 Mammas sambo levererade Cornelia hem till Jenny. Cornelia hade ingen susning om att Misan hade fått kattungar. Så vi överraskade henne med 5 stycken 3 veckor gamla kattungar när hon kom. Vilken lycka! Ögonen tindrade verkligen på henne!


 Sen gick jag, Cornelia, en stor väska med skit som inte fick plats i flytten, Jenny, Neo och Thilde till Café 2011 för att fika med en massa vänner. Och många blev vi! Elin och Patrik var kvar till vi skulle ta tåget hem till Malmö. Det märktes väldigt tydligt hur saknade vännerna är.

Vi kom hem till lägenheten vid halv 10 på kvällen, och möttes då av en snarkande Niclas. Det är tydligen tröttsamt att vara utan sambo i 36 timmar. ^^,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar