The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

fredag 7 oktober 2011

JAG HAR FÅTT ETT JOBB!

 Jag är så grymt lycklig!! Niclas såg en annons om att Galore Magazine sökte nya medarbetare, så jag skrev ihop ett snabbt mail i måndags. Och efter att jag hade skickat det läste jag igenom det, och då märkte jag att det var fruktansvärt oseriöst... Men sen i tisdags så ringde Daniel och ville käka lunch på Solde. Då hade Cornelia dessutom inskolning på dagis.. Men det tog inte många minuter innan hon sa till mig att gå hem... Så jag fick gå hem och ringde sen dagis för att kolla om de 2 timmarna kunde bli lite längre. Och som tur var så var det inga som helst problem. Så lunchade med Daniel och sen fick jag ett mail om att jag skulle infinna mig på kontoret i slottstaden klockan 9 i morse. Och mötet gick verkligen snuskigt jävla bra!! Så nu är jag reporter och fotograf åt Galore Magaxzin och jag ansvarar för allt som händer i city.

Nu ikväll sprang jag iväg till Victoriateatern för att mingel fotografera. Det gick verkligen kanon, och all respons man fick var helt otrolig! Jag har nog aldrig varit så peppad på någonting som jag är nu!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar