The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

lördag 19 november 2011

Den svenska avundsjukan...

Jaa... Jag är as fånig.. Men va fan.. Grejen är väl den, att Niclas ska på tv-spel kväll hos Bulten ikväll, och Bultens mamma har gjort smörgåstårta.. Va faaaaan!! Jag vill också ha smörgås tårta! Så vad gör jag? Jo, jag ställer mig och gör en MONSTER smörgåstårta! Och jag kan lova att den var så sjukt jävla galet god! Men, man kanske inte ska lägga ner så sjukt mycket krut på att dekorera den om man man bara ska sitta hemma en lördag kväll helt ensam? Joooooo!! Klart man ska! Så ställde mig och skalade räkor och grejer. Man äter ju faktiskt med ögat också har jag hört, och dekorationerna gjorde den nog liiiiite godare än vad den hade varit egentligen. Eller... Näääää!! Det hade inte spelat någon roll. Med mammas mastodont fantastiska recept, som jag kan utantill, med tonfisk och grejer , behöver inte någon dekoration. Den är lika dog direkt ur bunken ^^0 kommentarer:

Skicka en kommentar