The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

måndag 31 oktober 2011

Mitt första nummer!


KOLLA KOLLA KOLLA!! Den första tidningen jag har varit med och gjort är släppt! Jag kan inte göra mycket annat än att känna mig extremt stolt! Jag och Elin var iväg och shoppade idag på dagen i fredags så Niclas hämtade Cornelia på dagis och la mitt första nummer på vardagsrums bordet. I'm so proud!!



Senare på kvällen så hade vi Bulten, Ivana, Andy, Sanna och Thomas på besök. Niclas och Bulten satt hemma och umgicks och kollade till Cornelia medan jag, Elin, Ivana och Andy gick till Spice. Kvällen blev verkligen helt fantastisk!
söndag 30 oktober 2011

Pumpa-Tajm!



Jag och Elin köpte pumpor på torget igår på morgonen. Cornelia blev ööööver lycklig! Dock mindre lycklig när Elin skulle åka hem efter ett gäng helt underbara dagar hemma hos oss. Det har varit så mysigt att ha Elin här. Visst att fröken är ett riktigt kaos när det gäller sina prylar, men det är myyyysigt att ha henne så nära! Vi var helt slut hela familjen igår, så det blev inte att skära ut pumporna då, så jag och Cornelia gjorde det idag ist. Och fina blev dom!




Happy Helloween på er alla!
onsdag 26 oktober 2011

Fin-Besök!


Igår kväll kom Elin till oss! Gud vad jag har saknat Elin! Vi har ju inte träffats jätte mycket sen jag flyttade, men igår gick jag och mötte henne vid tåget, utan Cornelias vetskap.
När jag gick sa jag att jag skulle iväg och göra ett jobb, så Cornelia visste verkligen iiiingenting! Väl hemma igen så gick jag in först, och efter kom Elin. Jag ropade på Cornelia som inte alls hade tid att komma och säga hej till mamma vid dörren, men till slut släppte hon det hon höll på med.
Den chocken hon fick när hon såg Elin är oförglömlig! Hon stod bara och gapade i flera sekunder och sen slängde hon sig i Elins armar. Vilken lycka!

På kvällen somnade Cornelia hos Elin i fotöljen. Helt slut och jätte lycklig!

Men idag så skulle min lilla snutt till tandläkaren. Så Elin fick följa med som sällskap. Dock hade prinsessan ett hål i en kindtand, så det blir ett åter besök i början på November. Men hon var suuuper duktig!


Efter tandläkaren fick vi visa Elin lite utav Malmö city. En liten shopping-runda skulle man kunna kalla det, och iom att Cornelia var super hungrig efter tandläkarbesöket så fick de bli en runda till PizzaHut!





tisdag 25 oktober 2011

Höst!


 Idag har det varit sjuuukt stressigt! Möte hos läkaren, möte på jobbet och springa till biblioteket mellan mötena, massor att göra.. Men man har ju alltid tid att ta en bild eller två, så det fick bli ett foto på Gamla Kyrkogården vid Gustav Adolfs Torg. Jag älskar verkligen höstens färger! Många blir ju så down på hösten iom att det blir mörkt, kallt och humöret sviktar. Men inte jag! Jag gillar hösten, dess färger och det faktum att man med gott samvete kan ligga på soffan med en bok och bara mysa.

Mer akryl :)



Tisdag... Mycket lättare att vakna idag än igår.. Var uppe över en timme innan klockan ringde. Men jag var hos sjukgymnasten igår (ordinerat av sjukan..) så är så mör och öm i hela kroppen. Hon tryckte på punkter i min nacke och axlarna som gjorde att jag trodde att hela mitt huvud skulle explodera! Men det gjorde det inte. :)

Igår började jag måla en tavla till Elin också. (inte den som ligger här uppe) Jag är verkligen extrem förälskad i akryl! Och Niclas är smått glad över att det inte tar lika mycket plats som scrapbookingen eller något annat pyssel. Det är ju bara en låda med färger och en pensel som behövs. Så stökigt blir det ju inte heller. :D
Tavlan till Elin är inte helt klar än, men den ska bli det idag är tanken. Men först ska jag iväg till läkaren och sen till jobbet på kritik-möte. Det blir lite slag på fingrarna såhär i början kan jag tänka mig. Chefen är inte helt glad över att jag inte riktigt kan hålla mig innanför ramarna när det gäller centrum. Men det händer ju så mycket annat spännande runt omkring jue... Men men, får se vad han säger. Tidningen ges i alla fall ut på fredag! Det ska bli hur spännande som helst att se sitt första alster!
söndag 23 oktober 2011

Neo&Noa


Nu ikväll var de lite jobb. Ekblad kom hit utan att berätta för sin sambo, och vi skulle göra en tatuering som hon inte visste om. Så jag skissade upp ett motiv förra veckan som han inte hade sett, men som han blev storm förtjust i. Så nu sitter denna skapelsen på hans revben. :)
lördag 15 oktober 2011

Suck...


Då har man gjort det igen.. Vaknade i morse med VÄRLDENS huvudvärk. Visst att jag är grymt förkyld i övrigt, men Niclas tyckte att vi skulle gå till UMAS, så det var bara att lyssna på min vise man och traska iväg. Jag har aldrig klagat över att solen skiner i den bemärkelsen, men idag var den över jävlig! Jag har aldrig varit så ljuskänslig som jag var idag... Inge roligt allt.. Stackars Cornelia och Niclas som fick sitta på sjukan i nästan 6 timmar en lördag för att jag inte kan fungera som alla andra när det gäller förkylningar.. Men ja ja. Så kan de gå.

Denna gången slapp jag i alla fall att göra ryggmärgsprov och röntga huvudet, läkaren konstaterade att det är en kombination av extrem spännings huvudvärk och en liten lätt släng av hjärnhinneinflammation...... igen....
Så fick gå hem med 100 stycken 1 grams panodil med ordinerad vila..
Och på måndag är det deadline på tidningen.. Jag är glad över att jag bara har ett par bilder att hitta!
torsdag 13 oktober 2011

Då var man egen!



Jaha, då hade man F-skattesedel! de trodde jag inte att jag skulle ha för en månad sen, men oj vad fel man kan ha. Så nu har jag ett eget företag inom konst/foto/journalistik. Grymt nice!
onsdag 12 oktober 2011

Made with sugar and love


Mannen min fyller år.. Det känns verkligen helt overkligt att jag fortfarande är lika nykär som när jag träffade honom för första gången. Vi är precis likadana mot varandra som vi var från dag 1, och om jag inte misstar mig, så är Niclas precis lika nykär i mig som jag är i honom. Helt underbart!

Hur som helst, så fick Niclas höra på jobbet idag att det var dåligt att han inte hade med sig fika på sin födelsedag, så jag ställde mig och bakade en mega tårta!
Choklad botten, vitchoklad mousse, mjölkchoklad mousse och smörkräm under den hemma gjorda sugarpasten. Och ja, rosorna och chokladen har jag själv gjort också. Jag gjorde en annan tårta tidigare idag med Ahlgrens bil- och jordgubbs mousse, men jag blev inte speciellt nöjd, så valde att inte ta kort på den utan bara äta den. :P Och ja, den var kanonas-bananas god!
tisdag 11 oktober 2011

Kit-Kat?


Neeee.. De är en Marabou-katt! Ibland får Dollan verkligen sina ljusa stunder. Som nu ikväll när jag och Niclas låg och kollade på tv i sängen och svullade choklad. Ja, då kommer kiise-katten och lägger sig ÖVER chokladen.. Jag ber om ursäkt för den dåliga bildkvaliten, men tog kortet med mobilen...
söndag 9 oktober 2011

MysPys Lördag

Igår träffade jag mina bonus-barn för första gången.. Ja.. Jag vet att det har tagit en jävla tid, men det är inget man kan göra något åt. Jag var inte speciellt nervös, men det berodde kanske på att jag passade på att jobba lite under tiden vi väntade på att Niclas skulle komma med Nova och Lex.

Så jag och Cornelia tog bussen mot Drottningtorget för att intervjua en massa bönder på Bondens egen marknad. En marknad där producenterna kommer med sina produkter, allt från fisk, bröd och rotfrukter till honung, bakade godsaker och shitakii svampar.





Efter att jag hade jobbat färdigt så gick vi till en restaurang och åt lunch med alla våra tre barn. Hur mysigt som helst!


Cornelia


Lex


Nova


Efter att ha ätit oss mer än mätta så gick vi till Kungsparken för att mata ankorna och leka på en lekplats vid Mariehage. Fast vi tog en snabb paus vid ren-statyn.










Niclas gick och lämnade barnen och under tiden så satt jag och Cornelia och tog det lugnt vid Erikslust. På kvällen fick jag gå till Victoriateatern igen för att mingla under Eldkvarns sista spelning. Och jag fick träffa Plura. Han är verkligen lika soft i verkligheten som på TV. Denna dagen var verkligen helt underbar!
fredag 7 oktober 2011

JAG HAR FÅTT ETT JOBB!

 Jag är så grymt lycklig!! Niclas såg en annons om att Galore Magazine sökte nya medarbetare, så jag skrev ihop ett snabbt mail i måndags. Och efter att jag hade skickat det läste jag igenom det, och då märkte jag att det var fruktansvärt oseriöst... Men sen i tisdags så ringde Daniel och ville käka lunch på Solde. Då hade Cornelia dessutom inskolning på dagis.. Men det tog inte många minuter innan hon sa till mig att gå hem... Så jag fick gå hem och ringde sen dagis för att kolla om de 2 timmarna kunde bli lite längre. Och som tur var så var det inga som helst problem. Så lunchade med Daniel och sen fick jag ett mail om att jag skulle infinna mig på kontoret i slottstaden klockan 9 i morse. Och mötet gick verkligen snuskigt jävla bra!! Så nu är jag reporter och fotograf åt Galore Magaxzin och jag ansvarar för allt som händer i city.

Nu ikväll sprang jag iväg till Victoriateatern för att mingel fotografera. Det gick verkligen kanon, och all respons man fick var helt otrolig! Jag har nog aldrig varit så peppad på någonting som jag är nu!


torsdag 6 oktober 2011

Mer akryl


Fick för mig att måla en till version av Buddha. Den blev helt okej. Är väl kanske inte 100 nöjd, men den duger. Sen fick jag en beställning av Jenny att göra en tavla av henne, blev väl inte helt nöjd med den heller, så de kommer garanterat bli en version till av den. Så iom att Jenny har fått beställa, så får alla andra också göra det. Så vill du har en äkta Anna i din samling, så kan du maila till anna.linde@live.com
måndag 3 oktober 2011

Dotter Leverans!

 Mammas sambo levererade Cornelia hem till Jenny. Cornelia hade ingen susning om att Misan hade fått kattungar. Så vi överraskade henne med 5 stycken 3 veckor gamla kattungar när hon kom. Vilken lycka! Ögonen tindrade verkligen på henne!


 Sen gick jag, Cornelia, en stor väska med skit som inte fick plats i flytten, Jenny, Neo och Thilde till Café 2011 för att fika med en massa vänner. Och många blev vi! Elin och Patrik var kvar till vi skulle ta tåget hem till Malmö. Det märktes väldigt tydligt hur saknade vännerna är.

Vi kom hem till lägenheten vid halv 10 på kvällen, och möttes då av en snarkande Niclas. Det är tydligen tröttsamt att vara utan sambo i 36 timmar. ^^,