The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

tisdag 28 december 2010

Cornelias Room Makeover!

På juldagen kom mamma och Sven upp med Cornelias sängstomme. Den är så grymt fin! Så jag, Frida, mamma och Sven skulle skruva ihop den och sen kasta ut den gamla. Eller, snarare jag och Frida skruvade, mamma stod i mitten med Ikea beskrivningen i näven och Sven låg på den gamla sängen och tittade på. "Åååååååh, vad skönt det är att titta på när andra arbetar" sa han när han låg på sängen och gosade med katten. Jo jo, det är fint det!! Vi fick i alla fall ihop sängen, ta i ribbottnen och madrassen. Sen efter att mamma och Sven hade åkt hem så började jag och Frida slakta den gamla sängen (som egentligen är en bäddsoffa...) för att kunna få rätt längd på den så den gick in i förrådet där jag har dator och alla tatuerings grejer. Vi lyckades i alla fall till slut, så när vi skulle gå ner till sophuset för att slänga överblivna delar, så hittade vi ett skrivbord. Hur frächt som helst!! Det enda kruxet var väl det att personen i fråga som hade slängt ner det, hade skruvat fast utdragsskivan fel.. Hur misslyckas man med det?! Så jag började skriva och dona för att få bort skivan. Jag kan ju Ikea liksom ;) Så jag fick ihop det rätt, och Cornelia fick på så sätt ett helt nytt skrivbord som hon kan kladda på hur mycket hon vill. :)

Skrivbordet
Nya sängen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar