The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

måndag 20 december 2010

DOOH!!

Varför är man så korkad?! Hade jag använt den där knölen som jag har bakom pannbenet, så kanske jag skulle lära mig att plocka undan grejerna efter mig. Men ICKE ! En morgon förra veckan så upptäckte jag en hel del blå/lila fotspår över hela vardagsrummet, bakom soffan, ut i hallen, in i köket, upp på bordet och sen tillbaka till vardagsrummet.... Hade jag tänkt lite så hade jag ju insett att någon utav katterna skulle hitta mitt blue-print papper och naturligtvis trampa lite på det... Men naiv som man är, så insåg jag ju inte de..!! Så det var bara att dra fram detol, skurborste och andra rengöringsmedel.. God morgon på Anna...!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar