The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

onsdag 15 december 2010

Shit...


Det har varit dåligt med bloggandet ett tag. Jag måste verkligen skärpa mig på den fronten. Men nu är det så mycket planering inför julen osv. Gubben min har fått praktik i Kalmar, så han åker dit på morgonen och kommer hem på kvällen varje dag, så dagarna tillbringas med att tvätta, städa och planera. Vi har börjat gå och lägga oss tidigare och tidigare på kvällarna också. Gubben sätter på kaffe på morgonen innan han drar till Kalmar, och då går jag upp lagom till kaffe bryggaren är färdig. Så hela dagarna går åt till att fixa och dona hemma.... Men måste lägga en stund om dagen på att blogga framöver.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar