The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

onsdag 15 december 2010

Hyacinter!

Här hemma luktar det Hyacinter överallt! Hyacinter är helt klart min favorit julblomma! Den luktar så fantastiskt! Denna dagen ska gå till att slå in 3 julklappar och sätta etiketter på alla de som är inslagna! I förrgår gjorde jag och Frida julgodis i form utav världens godaste smörkola! Så Frida provade med Kahlua och jag gjorde med hackade mandlar i botten. Den blev verkligen hur god som helst! Så igår stod jag i omgångar och slog in en massa kolor i smörpapper. Inte den roligaste sysselsättningen, men det är en hela annan sak att ta bort ett papper från kolan, även om man har gjort den själv! Eller vad säger du ?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar