The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

tisdag 13 november 2012

Anna = Byggmästare

Det renoveras så det står härliga till på jobbet, och en kväll när jag skulle släcka ner, stod det 4 utmärkta reglar uppställda i ett hörn. Så skrev en liten lapp till våra fixare och frågade om jag fick ta dem. Och till min stora förvåning skulle de slängas! Så jag tog dem under armen dagen efter och gick hem. (ska nog informera om att de var ungefär 250cm långa.....)Så idag började jag på mitt något större byggprojekt. Så började med att kapa reglarna i de längder jag ville ha och sen började jag att sy ett snyggt överdrag till av konstläder.


Och för att krångla till det lite extra så fräste jag ut i reglarna för att kunna fästa lampor som jag köpt på Ikea för en halv evighet sedan. Sen var det bara dags att börja klä in ramen med hjälp av häftpistolen och ett jävla stort tålamod! Sen skruvade jag fast den nya sänggaveln i sängramen med hjälp av vinkeljärn. Både jag och Niclas är toooook nöjda!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar