The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

fredag 30 november 2012

Bröllopsresan, Dag 7

Ännu en morgon i böljan den blå! Proppmätta efter en fantastisk frukost, så intog vi våra vanliga solstolar och kunde åter igen känna sanden mellan tårna. Mellan doppen, pluggade jag eller lyssnade på ljudbok, och gubben lyssnade så gott som bara på ljudbok. Eller ställde störda frågor om psykologi ;) Man kan inte göra annat än älska honom.
När solen försvunnit, gick vi upp och la oss vid poolen på Dreams Beach området. Vi har dessutom fått kontakt med 3 hel galna danskar, Micke, Mathilde och Katrine. Helt underbara! Micke jobbar på Kastrup, så han förstod allt jag sa. Det var liiite värre med Katrine, som hela tiden frågade Micke "va säger hon?!"

 Efter att vi gjort oss i ordning från dagens solande och badande, så beslutade vi att strunta i middagen på hotellet (det är så gott som samma grejer varje kväll) och gå till Il Mercanto, tillsammans med våra nya galna vänner.


På vägen, möttes vi av en kille på kamel. Kamelen "Mickey Mouse" var måttligt trevlig...
att Micke sen blev upplurad på ryggen, för att vi andra skulle kunna ta en bild, och sen kamelen börjar gå iväg, var en helt annan grej.. Kamelföraren lurade dessutom av Katrine och Micke 500 egyptiska pund, för att Micke hade ridit på kamelen... Det var INTE shyst..
Som tröst, gick vi till mc Donalds. McD är SÅ mycket bättre i Egypten än i Sverige. Vi som är vana vid att stå kvar i kassan, och vänta på maten, blev mer eller mindre beordrade att gå och sätta oss vid ett bord. Sen bar personalen ut maten till oss. En mellan dryck i Egypten är som en stor i Sverige. Dessutom kan man dubbla sin meny. Så Niclas tog en DUBBEL big tasty. Dvs dubbelt så mycket kött och dubbelt så hög som en i Sverige. Vi var galet mätta när vi gick därifrån..

0 kommentarer:

Skicka en kommentar