The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

söndag 1 november 2009

Happy Halloween!

Ytterigare en helg är snart slut. Jag satt och tänkte på en sak förut. Jag har verkligen inte gjort ett skit sen augusti! Augusti, det är helt sjukt. Jag vänt väntar på att något ska hända, men de gör ju inte de. Så jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga.

igår kväll så blev de utgång med Kalle, Björn och Caroline. Började hemma hos Kalle, som vanligt, med öl-spelet och sen begav vi oss till chili. Det var nästan lika mycket folk igår som på invigningskvällen. Fast inte samma kö. Kom hem här vid halv 2 tiden. Helt slut... Vaknade redan innan 10 idag, kors i taket, och ringde Kalle som var lika chokad som jag över denna aha-upplevelse, att Anna är vaken innan klockan 11... eller 12.


Suttit hemma hela dagen och väntat på att Kalle skulle sluta jobba, så hämtade han upp mig med lastbilen och ås åkte vi hem till honom. Käkade pizza och kollade på tv. Sen åkte vi in till Kalmar. Han dumpade av mig utanför Caoo. Så har tillbringat kvällen med henne, Totte, Ola och Jim. Fan vilken kväll. Singstar i massor. Totte och Ola tröttnade på att Caoos och min ljuva stämma gjorde att vi vann hela tiden, så de försökte på alla sätt att förstöra för oss. Hahaha! Stundvis låg de pöver oss i soffan och försökte sno mickrofonerna. De lyckades inte ändå. Kalle ringde och jag gick ner så åkte vi hem igen. Fan vilken kväll. Oförglömmlig. :)
Så nu sitter jag här. Trött i huvudet men inte i kroppen. Som vanligt..


Undrar vad jag skulle klätt ut mig till om jag hade varit på halloween fest ikväll. :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar