The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

lördag 17 oktober 2009
Gårdagen var verkligen hur maxad som helst!
Åkte till ÖoB med Calle och Nelia [Som var hemma från dagis], bara för att komma ut lite.
Kommer hem, och har så sjukt ont i huvudet, sover 20 minuter, ropar på Nelia, inget svar. Blir helt kall svettig och hysterisk! Letar igenom hela lägenheten. Ingenstans! Ringer ner till grannen Frida, och där är hon inte heller. Frida hjälper mig leta, och vi går bort till dagis och jag ringer pappa. Han blir hysterisk, säger åt mig att ringa polisen. Gör så. De vill ha signalement och hela kittet. Jag försökte hålla mig så sansad som de bara går. Vi lägger på och jag beslutar mig för att gå hem och kolla om hon har kommit hem. Halvvägs upp för trapporna ,med hjärtat på helt fel ställe, står det lilla monstret med händerna i sidorna och kläcker ur sig "varför är inte du hemma?!" vad ska man säga? Jag trycker henne mot mig och vet inte om jag ska skratta eller gråta! Vi kommer hem, Frida förljer med upp och lugnar ner mig. Jag ringer polisen och säger att det nu är lugnt, och sen till pappa. Herregud. Hon får sitta på sitt rum tills jag har lugnat ner mig såpass att jag kan ta en normal diskution med henne. Vart hon hade varit osv.
Hon hade gått till ett närliggande livs, där hon skulle köpa choklad. Men kom på när hon var framme att hon inte hade några pengar. Min smarta lilla underbara unge! Hon har lovat mig nu att hon inte ska gå ut när inte jag är med. Men för säkerhetsskull så ska jag inhandla en säkerhets kedja till dörren på måndag! Allting far genom huvudet när det händer! Allt som kunde hänt osv. Som tur var gick det bra. Men nästa gång då ? Då kanske inte sagan har ett lyckligt slut.Hon åkte iallafall till morfar utan krångel, och jag gick och la mig i sängen, helt matt. Huvudet bangkade utav bara den! Och sov till slut utav bara den! Vaknade till lite vid 10 snåret och var vaken i en timme ungefär. Sen slocknade jag igen. Idag har det verkligen inte hänt någonting. Jag har varit lite kreativ iallafall. Jag har virkat ett par handledsvärmare till min syster-yster. Blev riktigt nöjd faktiskt. Så som tack ska hon fixa en web-shop till mig, så jag kan sälja allt jag har gjort, som bara ligger och skräpar här hemma. ´Har ju ingen plats kvar för allting!
Jag blev grymt nöjd iallafall. Tänkte lägga upp bilden på mina 2 nya alster också. Blev jag väldigt nöjd med också! Nu ska jag åter gå till sängen, och virka lite till tänkte jag. När jag ändå har ångan upp så att säga. :)
Make Tea Not War
Make Cupecakes Not War
Dessa små godingar ska få flytta hem till min syster i morgon. :)

PoK!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar