The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

lördag 26 december 2009

25 December J U L D A G E N


Pappa hämtade mig vid 9 i morse, åke och hämtade gullungen och syster hemma hos mamma.
Sen gick resan mot Öland. har inte varit på Öland allt för många gånger sen jag flyttade hemifrån. Men saknar det faktiskt... Lite... Stannade till vid My's Blommor i Arontorp och köpte en blomma till Farmor.
Väl i Gillberga, i ett ösregn och storm varning, så hälsade jag på släkten som jag inte träffat på närmare 7 år. Inte så länge som jag gjorde nu iallafall. Bara varit ett Hej på stan på sin höjd.. Men nu tillbtingade jag hela 6, nästan 7 timmar med dem.. Var trevligt.

Var så mentalt trött på vägen hem att jag nästan glömde bort att andas.. Pappa körde hem mig, och Nelia ville följa med honom, så fick tillbringa hela kvällen hemma själv. Trodde jag.. Först träffade jag Jg utanför och sen kom Patrik. Fan vad jag har saknat dig din knasboll!!


Spelade tv spel hemma hos honom och dampade som sjutton. Vi hade så skoj! Sen ringde Patriks kollega och frågade om vi kunde hämta honom inne i Kalmar när krogen stängde. Och de kujnde vi ju, så vi snurrade inne i Kalmar från 11 till 2.. Helt galet. Var helt slut när jag kom hem.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar