The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

söndag 13 december 2009

Lucia

Santaaaaa Luuuciiiiiaaaaaaa!!!

Jag måste faktiskt erkänna att Lucia är ganska mysigt..
Somnade vid 8 I MORSE ! Sov till 12, vaknade, somnade, sov till 2, vaknade, somnade, sov till 3.. Mycket lyckad dag... Inte..
Dessutom var de vitt ute när jag vaknade.. Helt otippat..

Mitt getto... Betong gettoo..

Har pysslat lite idag iallafall. Pärlat en massa. Visserligen gjorde jag armbandet under igår. Fick för mig att jag inte har några smycken som inte är i silver, och det är ju snart jul, så med lite nylon lina, röda glaspärlor och knäppe så blev de så fint. :)

Armbandet!

Gjorde en ängel till idag, fast den hänger i badrummet.. Brukar inte bli så mycket pyntat där inne, så den fick hänga där. :)Nu ska jag återgå till filmen på 3:an, Holiday.. Mycket bra, starkt rekommenderad!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar