The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

My life in words

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

onsdag 14 juli 2010

Avatar= GAY !!

Jag har precis dragit slutsatsen att Avatar är gay.. Inget ont om homosexuella, utan snarare att den är illa, förfärlig, SCI-Fi (Vilket jag hatar..) och bara helt meningslöst! Jag sitter här och har en diskussion med Patrik om hans nyaste tillskott av dator-spel, dvs Avatar.. Och vad är de?! Någon gubbe som springer runt på en påhittad planet, dödar allt han kommer åt, (dessutom hundar) och skjuter inte ens med riktiga skott!! Vad är de här?! Någon laser-man som bara springer runt och försöker äga en påhittad planet! HA ! Kom på nått bättre snälla film skapare.. Och vadå att de blir en Avatar... Ok, jag ska erkänna att jag inte har sett filmen, vill inte se den, kommer aldrig se den, men vad är de för meningslös handling? Det jag har fått information om av Patrik är att när de blir Avatarer, så får de svans, och kan köra upp svansen i diverse djur och sedan styra djuret.. OMG ! Very NOT realistic!! Näe.. Tacka vet jag filmer som Shindler's List och annat. Som faktiskt har ett budskap. Vad har Avatar för budskap? Att köra in svansen i djur?! Näe.. Stackars barn och ungdomar som ser detta.. Det är värre än Teletubbies.....

Och nu ska jag äta ostbågar. PUNKT !

0 kommentarer:

Skicka en kommentar