The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

My life in words

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

lördag 17 juli 2010

Tvätta och HSB

Nu kommer vi till dagens klagomål. Jag och Patrik tänkte att vi skulle vara lite duktiga och tvätta idag eftersom att vädret är katastrof. Så vi gick ner i tvättstugan och började tvätta. När vi kommer ner sista gången för att kolla till tvätten och hänga upp och vara duktiga som få, så är hela skiten avstängt! Vi började kolla strömbrytarna, proppar och går och kollar en massa skit som jag inte har en aning om vad de är. Och vi hittar inte ett enda fel. Sen ställer sig Patrik och är skit sur och lutar sig med armarna mot dörrkarmen in till tvättstugan. Och börjar läsa på en lapp. "Strömmen stängs av klockan 15:00 på lördag och sätts inte igång igen förrän måndag 07:00". VAD I HELA HELVETE liksom. Vi höll ju fan på å tvätta ju! Får man verkligen göra så? De som jobbar helger osv då? Ska inte de får tvätta överhuvudtaget då eller ? Näe.. Detta hamnar på min hat lista 2010.

  • Mini golf
  • HSB
  • Patriks tvättstuga

0 kommentarer:

Skicka en kommentar