The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

My life in words

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

fredag 30 juli 2010

Kak-Knytis

Kak-Knytis med favorit grannen. Kan de bli mycket bättre? Njäe, jag tror knappt de. Vi har ju varit flitiga i detta trapphuset uppenbarligen. :) Så muffins och kakor har de blivit i mängder. Så varför inte dela med sig av godsakerna?


Jag och Frida har länge spånat på vad fan vi ska hitta på med lite gipsbindor som hon har kommit över. Och vi hittade iallafall på EN rolig grej! Så det slutgiltiga resultatet kommer komma upp vid ett senare tillfälle.


Man kan ju inte påstå mycket annat än att de blev skit coolt! Så detta är min näve, och vilken pose Frida fick syns ju lite över. ;)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar