The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

My life in words

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

måndag 12 juli 2010

Födelsedag x2 ?

Den 8:e fyllde mammas sambo Sven år, så jag och Cornelia tog bussen mot Kalmar och hem till mamma för att äta tårta och grejer. Väl där får vi reda på att samma dag hade Sven hittat en nyfödd kalv i hagen. En riktigt liten färsking! Så vi var tvungna att gå och titta. Så syster, Cornelia och jag gick mot hagen för att se om vi kunde hitta kalven. Och de gjorde vi. En lite, ostadig sötnos gick runt och vinglade och viftade på svansen så man trodde att han skulle flyga iväg. Cornelia, syster och jag gick och funderade på ett namn. Så tillslut fick de bli Mini-Mu Mu. :)


Vi sov kvar hos mamma och Sven den natten. På dagen efter så slappade vi och hade bara mysigt. Det är ju så att man inte saknar kon förrän båset är tomt, (som man brukar säga) det var först på morgonen efter då vi satt och fikade då jag märkte av hur mycket jag faktiskt har saknat min mamma. Även att jag själv är mamma nu, så är mamma alltid mamma.
En mamma är ju faktiskt bara en flicka som råkat bli stor. :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar