The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

My life in words

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

måndag 12 juli 2010

Roadtrip

Den 2:a Juli åkte jag och Patrik till Öland för att leta efter en bra badplats. Man kan ju inte bada på de stora stränderna vid campingarna, så jag visade lite godbitar. Men först tvättade vi bilen i Smedby. Patrik schampoonerade och jag waxade. AAAW vad fin pärlan blev. :)

Såhär kan en solnedgång vid den Öländska kusten se ut. Jag tänker inte avslöja vart kortet är taget, man kommer i vilket fall som helst inte dit med bil då det är privat väg. :)

Jag saknar Öland så de nästan gör ont stundvis. Visst att mycket tråkigheter har hänt där, men jag njuter av att vara tillbaka. Landskapet, de trevliga minnena.. Jag måste verkligen flytta tillbaka en dag i mitt liv!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar