The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

My life in words

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

onsdag 13 januari 2010

10:e Januari

En skön avslappnad dag idag. Har min lilla älskling hemma och vi pysslar en massa massa massa ! Min prinsessa kommer verkligen bli ett pyssel freak när hon blir äldre! Hon fyller ju år den 20:e Februari. Så ska faktiskt köpa ett scrapkit till henne tänkte jag. Där hon kan sätta in sina kort, bilder på kompisar, sina teckningar osv. Det ska bli kul att se hur hon reagerar på det.
Någon som har ett annat tips på vad man kan ge en liten tjej som fyller 4:a? Jag har verkligen idé torka...

Vackra vackra Sara!

Mattes ludd har vrmt upp sängen åt mig. ;)

Har julat ut idag dessutom innan Sara kom. Kände att nu får det vara nog liksom. Orkade inte titta på grejerna längre. Men kände då att det blev så grymt tråkigt i vardagsrummsfönstret. Och mörkt... Så jag hittade en liten burk i plåt som misshandlades med decopage och vita servetter, sen var de till att klippa klippa och klippa. Och till slut blev det en liten söt lampa a´la Anna. :)
0 kommentarer:

Skicka en kommentar