The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

My life in words

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

måndag 4 januari 2010
Jag har tillbringat de senaste timmarna med att göra min almanacka. Fick den från Creative Club förra månaden, sen har den bara blivit bortglömd.. Så satte igår med framsidan igår, och gjort resten idag..

Framsidan. :)

Januari-Februari

Mars-April

Maj-Juni

Juli-Augusti

September-Oktober

November-December

Blev faktiskt riktigt nöjd. För en gång skull. Har inte ens plockat i ordning i köket där jag har suttit och belamrat hela köksbordet. Tänkte hålla på med det hela dagen i morgon också. Pappa är ledig till på torsdag, så det lät som att han ville kidnappa min dotter ett par dagar. Kan visserligen vara skönt för mig också, att ta det jätte lugnt och inte tänka på någonting. Tacka gudaran för min pappa!

Cornelia har visserligen varit riktigt nöjd hela dagen, förutom när hon inte fick knäck..

0 kommentarer:

Skicka en kommentar