The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

My life in words

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

tisdag 19 januari 2010

19:e Januari

Somnade verkligen som en liten gris igår kväll.. Har inte varit i säng så tidigt på en hel evighet! Sovit lugnt hela natten dessutom. Har varit på marknadföringen även idag. Det är riktigt intressant faktiskt. Även om det mest handlar om kreativitet och sunt förnuft, så är det endå en hel vetenskap! Patrik kom hit när han hade slutat jobba. Har kollat vidare på Harry Potter filmerna. Så har dragit igenom 3:an och 4:an idag. Och Cornelia är hyper fasinerad! Har aldrig sett henne vara så inne i en film förut. Har blivit en hel del kaffe drickande idag, och så har jag bakat muffins.. ;) Testade en ny, blev GRYMT god. Får besök i morgon förmiddag, så det kommer bli kanon !

0 kommentarer:

Skicka en kommentar